Aflevering nieuw Suer 2400 Kg schuif / frontgewicht

Onlangs leverden wij een Suer 2400 Kg schuif / frontgewicht af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze schuif/gewicht bij het aankomende inkuil seizoen.

Aflevering nieuwe Lely Lotus 1250 Profi schudder

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Lotus 1250 Profi schudder af. Martien Visser Mechanisatie wenst de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie schudder.

Aflevering nieuwe trekkerbumper 1200 Kg + opbergkist voor Loonbedrijf Zandvliet

Onlangs leverden wij een nieuwe trekkerbumper 1200 Kg met opbergkist af aan Loonbedrijf Zandvliet. De tractorbumper safetyweight is uitgevoerd met eigen bedrijfslogo. Wij wensen Loonbedrijf Zandvliet veel succes.

Aflevering nieuwe Fendt 516 Vario ProfiPlus

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 516 Vario ProfiPlus af. Naast het uitgebreide ProfiPlus pakket met o.a. GPS en een groot 10,6″ touchscreen is de trekker uitgevoerd met een Fendt Cargo 4X80 Profi voorlader. De voorlader is uitgevoerd met weeginrichting, ideaal om o.a een voermengwagen te laden of voor inzet bij fourage werkzaamheden. Martien Visser […]

Aflevering nieuwe He-va Grassroller 6.30 wiedeg/gras roller/doorzaaier

Onlangs leverden wij een nieuwe He-va Grassroller 6.30 af. Deze machine wiedt het gras, zaait het door en drukt de zode gelijkmatig aan. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes dit voorjaar met deze mooie machine.

Aflevering nieuwe Lely Hibiscus 815 CD Vario zwadhark

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Hibiscus 815 CD Vario zwadhark af, deze hark heeft een variabele verstelbare werkbreedte van 7,45-7,95 meter. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze hark.

Aflevering nieuwe Fendt 313 Vario Power

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 313 Vario Power af voorzien van o.a. fronthef en front pto. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie Fendt

Aflevering nieuwe Zocon weideslepen

Onlangs leverden wij nieuwe Zocon weideslepen af.

Aflevering gebruikte Fendt 312 Vario TMS

Onlangs leverden wij een gebruikte Fendt 312 Vario TMS uitgevoerd met fronthef en front PTO af. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze trekker.

Aflevering jong gebruikte JCB TM 310S kniklader

Onlangs leverden wij een jong gebruikte JCB TM 310S kniklader af. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie multifunctionele kniklader