Aflevering nieuwe JCB 536-70 LP verreiker met een nieuwe Mammut SC 220 M kuilhapper

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB 536-70 LP verreiker met een nieuwe Mammut SC 220 M kuilhapper af. De JCB met als aanduiding LP is een lage uitvoering, heeft een hefvermogen van 3600 Kg en een reikwijdte van 7 meter. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze combinatie.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 330 FC en 910 MC triple maaier combinatie

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 330 FC en 910 MC triple combinatie af met stalen kneusvingers. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze Lely triple maaier.

Aflevering nieuwe Fendt Former 8055 Pro zwadhark

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt Former 8055 Pro zwadhark met een verstelbare werkbreedte van 7,20-8,10 meter af. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze Fendt hark.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 320 F en 900 M triple maaier combinatie

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 320 F en 900 M triple maaier combinatie af. Deze schijvenmaaiers hebben geen kneuzer en kunnen met relatief weinig vermogen worden aangedreven. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze triple set.

Aflevering nieuwe Fendt 724 Vario S4

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 724 Vario S4 af. Wij wensen de gebruikers veel succes met deze trekker.

Aflevering jong gebruikte JCB TM 320S kniklader

Onlangs leverden wij een jong gebruikte JCB TM 320S kniklader af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie JCB.

Aflevering nieuwe Lely Hibiscus 915 CD Vario zwadhark aan Loonbedrijf Menno Lenes te Vegelinsoord

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Hibiscus 915 CD Vario zwadhark af aan Loonbedrijf Menno Lenes te Vegelinsoord. Deze hark heeft een variabele verstelbare werkbreedte tot en met 9 meter. Wij wensen Loonbedrijf Menno Lenes veel succes met deze hark.

Aflevering nieuwe JCB 406 shovel

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB 406 shovel af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze JCB.

Aflevering nieuwe Lely Welger RPC 130 F vaste kamer pers wikkelcombinatie

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Welger RPC 130 F vaste kamer pers wikkelcombinatie af. Dit is een geheel nieuw type pers. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze pers.

Aflevering nieuwe Lely Tigo MR 50 D opraapdoseerwagen

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Tigo 50 MR D opraapdoseerwagen af. De wagen met doseerwalsen en dwarsafvoerbandje zal voor het stalvoeren gebruikt gaan worden. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze wagen.