Aflevering jong gebruikte JCB 403 minishovel met JCB/Euro bord adapter

Onlangs leverden wij een jong gebruikte JCB 403 minischovel met JCB/Euro adapter af. De minishovel vervangt een trekker met voorlader en door tussenkomst van de JCB/Euro adapter hoeven de huidige voorzetstukken niet vervangen te worden. Martien Visser Mechanisatie wenst de nieuwe gebruikers veel succes met deze minishovel.

Aflevering Fendt 313 Vario S4 Power aan Loonbedrijf H. Bron te Ureterp

Onlangs leverden wij een Fendt 313 Vario S4 Power af aan Loonbedrijf H. Bron te Ureterp. De trekker is uitgerust met een Fendt Cargo 4×75 Compact voorlader, fronthef en front pto en brede Mitas 800/65R32 banden. Martien Visser Mechanisatie wenst Loonbedrijf H. Bron veel succes met deze mooie wendbare trekker.

Aflevering jong gebruikte Pottinger Jumbo 6000 Powermatic opraapwagen

Onlangs leverden we een jong gebruikte Pottinger Jumbo 6000 Powermatic opraapwagen af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie opraapwagen.

Aflevering nieuwe JCB 403 minishovel

Onlangs leverden wij weer een nieuwe JCB 403 minishovel af, wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze krachtige 4 cilinder minishovel.

Aflevering nieuwe Lely Hibiscus 815 CD Vario zwadhark

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Hibiscus 815 CD Vario zwadhark af, deze hark heeft een variabele verstelbare werkbreedte van 7,45-7,95 meter. Informeer bij onze vertegenwoordigers voor nog beschikbare Lely Hibiscus zwadharken. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze hark.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 900 M maaier

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 900 M maaier af. De klant had reeds een Lely Splendimo 320 F frontmaaier en kan dus nu met 9 meter maaien zonder kneuzers. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze maaier. Zie ook onderstaande foto’s.

Aflevering nieuwe veewagen 6 dieren groot

Onlangs leverden wij een nieuwe veewagen af voor 6 grote dieren. Zie onderstaande foto voor de inrichting van de bak. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze veewagen.

Aflevering nieuwe JCB 541-70 Agri Plus verreiker

Onlangs leverden we een nieuwe JCB 541-70 Agri Plus verreiker af. Deze verreiker is voorzien van centrale smering en heeft een hefvermogen van 4100 Kg en een giek reikwijdte van 7 meter. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze verreiker

Aflevering diverse nieuwe Mammut kuilhappers

In de afgelopen tijd hebben we weer nieuwe kuilhappers mogen afleveren, wij wensen alle gebruikers veel succes met de kuilhappers.  

Aflevering nieuwe JCB 403 minishovel

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB 403 minishovel af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze minishovel.