Aflevering nieuwe Unia Apollo 8 mestverspreider aan melkveehouderij maatschap Veldman te Wyckel

Onlangs leverden wij een Unia Apollo 8 mestverspreider af aan melkveehouderij maatschap Veldman te Wyckel. Deze breedstrooier gaat ingezet worden in het uitrijden van o.a. geitenmest. Wij wensen melkveehouderij maatschap Veldman veel succes met deze mooie breedstrooier.

Aflevering nieuwe Roelama RT 105 mesttank aan Agrarische Dienstverlening Werner Hoekman te Oosthem

In de aanloop naar het nieuwe mestseizoen leverden wij een nieuwe Roelama RT 105 mesttank met een Roelama RF 720 bemester af aan Agrarische Dienstverlening Werner Hoekman te Oosthem. De 10.500 L grote tank is o.a. voorzien van een 7,20 meter brede bemester, hoge 800R32 banden, een zuigarm met turbovuller, flowmeting/afgiftecomputer en een 13.500 L/m […]

Aflevering nieuwe Holaras BB 1250 bietensnijbak voor aan de voorlader

Onlangs leverden wij een nieuwe Holaras BB 1250 bietensnijbak af. Deze bietensnijbak komt met een euro aansluiting aan een trekker met voorlader te hangen. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze bietensnijbak.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 280 F frontmaaier

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 280 F frontmaaier af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze maaier.

Aflevering gebruikte JCB TM 310 S kniklader

Onlangs leverden wij een gebruikte JCB TM 310 S kniklader af. Deze machine is voorzien van zeer brede 600 mm brede banden en 2 dubbelwerkende functies voorop het Pin en Cone aankoppelstuk. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie machine.

Aflevering gebruikte Fendt Farmer 310 en een nieuwe He-Va Weeder-HD 6 meter wiedeg

Onlangs leverden we een gebruikte Fendt Farmer 310 en een nieuwe He-Va Weeder-HD 6 meter brede wiedeg af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze combinatie.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 550 P getrokken schijvenmaaier

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 550 P getrokken schijvenmaaier af. Deze bijzondere getrokken schijvenmaaier met een werkbreedte van 5,50 meter is geschikt voor tractoren vanaf 95 pk. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie maaier die zowel links als rechts naast de trekker kan maaien.

Aflevering nieuwe BVL V-load 170 MegaStar kuilvoersnijder

Onlangs leverde wij een nieuwe BVL V-load 170 MegaStar kuilvoersnijder af. De kuilvoersnijder is voorzien van een ventielenblok met elektrische bediening voor de lift, het snijframe en de afschuiver. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze BVL kuilvoersnijder.

Aflevering nieuwe Mammut SC 195 H en 195 M kuilhappers

Onlangs was de primeur van de nieuwe generatie Mammut SC kuilhappers op de Agritechnica 2017 in Hannover. Al voor deze landbouwbeurs leverden wij een nieuwe Mammut SC 195 H en een 195 M af. Bekijk het filmpje op onderstaande link. Nieuwe generatie Mammut Silo Cut kuilhappers  

Aflevering gebruikte Fendt 415 Vario TMS

Onlangs leverden wij een mooie gebruikte Fendt 415 Vario TMS af. De trekker is uitgerust met fronthef, frontaftakas, 4 dubbelwerkende ventielen, Load Sensing en bijgeleverde dubbellucht. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie allround trekker van 145 pk.