Aflevering gebruikte Fendt 415 Vario TMS

Onlangs leverden wij een mooie gebruikte Fendt 415 Vario TMS af. De trekker is uitgerust met fronthef, frontaftakas, 4 dubbelwerkende ventielen, Load Sensing en bijgeleverde dubbellucht. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie allround trekker van 145 pk.

Aflevering nieuwe Lely Hibiscus 915 CD Vario zwadhark

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Hibiscus 915 CD Vario zwadhark af. Deze hark heeft een variabele werkbreedte van 8.00-9.00 meter. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze nieuwe Lely hark.

Aflevering nieuwe Lely Lotus 1500 schudder

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Lotus 1500 schudder af.  Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze 15 meter brede schudder.

Aflevering gebruikte Fendt Farmer 312 aan Loonbedrijf Bron te Ureterp

Onlangs leverden wij een mooie gebruikte Fendt Farmer 312 af aan Loonbedrijf Bron te Ureterp. Wij wensen loonbedrijf Bron veel succes met deze trekker.

Aflevering gebruikte Lely Hibiscus 1015 Profi zwadhark

Onlangs leverden wij een mooie gebruikte Lely Hibiscus 1015 Profi zwadhark af. Deze hark heeft een indrukwekkende verstelbare werkbreedte van 9,20 m tot en met 10,20 m. Martien Visser Mechanisatie wenst de nieuwe eigenaar veel succes met deze hark.

Aflevering nieuwe Tractorbumper SW 800 aan Agrarische Dienstverlening Vermeltfoort te Wyckel

Onlangs leverden wij een nieuwe SW 800 Tractorbumper af aan Agrarische Dienstverlening Vermeltfoort te Wyckel. Deze tractorbumper van 800 Kg met led verlichting heeft een opbergruimte voor bijvoorbeeld een gereedschapskist zoals op onderstaande foto is te zien. Wij wensen Agrarische Dienstverlening Vermeltfoort veel veilige kilometers met deze tractorbumper.

Aflevering jong gebruikte Holaras Jumbo front kuilverdeler

Onlangs leverden wij een jong gebruikte Holaras Jumbo front kuilverdeler, maar deze machine kan met een kleine aanpassing ook gewoon achter in de trekker worden gebruikt, wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze Holaras machine.

Aflevering jong gebruikte Fendt 312 Vario TMS SCR aan Melkveehouderij maatschap Veldman te Wyckel

Onlangs leverden wij een jong gebruikte Fendt 312 Vario TMS SCR af aan Melkveehouderij maatschap Veldman te Wyckel. Wij wensen hen veel succes met deze mooie trekker.

Aflevering gebruikte Fendt 824 Vario SCR

Onlangs leverden wij een gebruikte Fendt 824 Vario SCR met vrijwel alle opties af aan een nieuwe klant. Martien Visser Mechanisatie wenst hun veel succes met deze krachtpatser.

Aflevering demo Holaras BB 1250 bietensnijbak

Onlangs leverden wij onze demo Holaras BB 1250 bietensnijbak af bij een nieuwe eigenaar. Gekoppeld aan een JCB 406 kunnen de voederbieten op elke gewenste plek en hoogte worden versneden.