Aflevering demo Holaras BB 1250 bietensnijbak

Onlangs leverden wij onze demo Holaras BB 1250 bietensnijbak af bij een nieuwe eigenaar. Gekoppeld aan een JCB 406 kunnen de voederbieten op elke gewenste plek en hoogte worden versneden.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 280 FC frontmaaier

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 280 FC frontmaaier af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze schijvenmaaier met kneuzer.

Aflevering nieuwe Fendt 313 Vario S4 Power

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 313 Vario S4 Power af met dubbellucht. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze nieuwe Fendt

Aflevering nieuwe Lely Hibiscus 745 CD Vario zwadhark

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Hibiscus 745 zwadhark af. Deze hark heeft een variabele werkbreedte en is voorzien van slootkant hark inrichting. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze hark.

Aflevering nieuwe JCB TM 320s Agri kniklader

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB TM 320s Agri kniklader af. Deze krachtige alleskunner is voorzien van Pin en Cone voorzetbord voorzien van snelwissel en 3e functie. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie JCB.

Aflevering gebruikte JCB 406 shovel met Mailleux aansluiting

Onlangs leverden wij een gebruikte JCB 406 shovel af. De snelwissel aansluiting is zo aangepast dat de aanwezige voorzetstukken met Mailleux aansluiting nog kunnen worden gebruikt. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze JCB 406.

Aflevering nieuwe Doda Super 120 mestpomp

Onlangs leverden wij een nieuwe Doda Super 120 mestpomp die tevens snijdt. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mestpomp.

Aflevering jong gebruikte Schuitemaker Rapide 660 opraapwagen

Onlangs leverden wij een jong gebruikte Schuitemaker Rapide 660 opraapwagen af, wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze wagen.

Aflevering nieuwe JCB TM 320 kniklader met Volvo aansluiting

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB TM 320 kniklader met Volvo aansluiting af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie JCB TM 320

Aflevering nieuwe Pottinger Euroboss 330H opraapwagen met 4 wielige DWM pendelas aan Staatsbosbeheer

Onlangs leverden wij een nieuwe Pottinger Euroboss 330H opraapwagen met een 4 wielige DWM pendelas aan Staatsbosbeheer. Wij wensen Staatsbosbeheer veel succes met deze nieuwe opraapwagen.