Aflevering jong gebruikte JCB TM 310s kniklader met Trioliet Triomaster S200 kuilhapper

Onlangs leverden wij een jong JCB TM 310s kniklader af met een nieuwe Trioliet Triomaster S200 kuilhapper. Ook leverden wij verder een nieuwe Mammut kuilverdeler bij deze machine. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie combinatie.

Aflevering nieuwe Fendt 720 Vario S4 Power

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 720 Vario S4 Power af met brede 900 R42 banden. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie trekker

Aflevering nieuwe Pottinger Jumbo 7210 Powermatic+ opraapwagen met Kurmann 8 wielig tandem

Onlangs leverden wij een nieuwe Pottinger Jumbo 7210 Powermatic+ opraapwagen met een Kurmann 8 wielig tandem(zie onderstaande foto). Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze opraapwagen.

Aflevering jong gebruikte Fendt 313 Vario S4

Onlangs leverden wij een jong gebruikte Fendt 313 Vario S4 af. De trekker is voorzien van fronthef, front PTO en brede 710/60 R38 Michelin Xeobib banden. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie allround trekker.

Aflevering nieuwe Mammut SC 195 H kuilhapper

Onlangs leverden wij een nieuwe Mammut SC 195 H kuilhapper af. De kuilhapper is uitgerust met JCB Qfit aanbouwdelen voor een JCB verreiker. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze kuilhapper

Nieuwe Vredenstein Flotation brede bandenset voor de Fendt 211 Vario van Staatsbosbeheer

Onlangs monteerden wij nieuwe bredere banden onder de Fendt 211 Vario van Staatsbosbeheer. Met de Vredenstein Flotation 710/45R22.5 en 850/50R30.5 verkleint Staatsbosbeheer de oppervlaktedruk van de trekker. Martien Visser Mechanisatie wenst Staatsbosbeheer veel succes met deze bandenset.

Aflevering nieuwe Pottinger Torro 6010 D Combiline opraapdoseerwagen

Onlangs leverden wij een nieuwe Pottinger Torro 6010 D Combiline opraapdoseerwagen af. De wagen is uitgevoerd met twee doseerwalsen. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met de nieuwe opraapwagen.

Aflevering nieuwe Mussche 15 tons transportwagen aan Loonbedrijf Zandvliet te Tjalleberd

Onlangs leverden wij een nieuwe Mussche 15 tons transportwagen af aan Loonbedrijf Zandvliet te Tjalleberd. De wagen is geheel gegalvaniseerd, voorzien van onderrijbeveiliging en staat op 620/40R22,5 banden. Martien Visser Mechanisatie wenst Loonbedrijf Zandvliet veel succes met deze mooie transportwagen.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 320 F stalvoer uitvoering

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 320 F stalvoer uitvoering af. Deze schijvenmaaier zonder kneuzer is geschikt gemaakt voor stalvoeren. De maaier legt het gewas in het midden af door de aangepaste maaibalk op onderstaande afbeelding. Wij wensen de eigenaar veel succes met deze mooie maaier.

Aflevering nieuwe Mammut Titan 245 SF kuilverdeler

Onlangs leverden wij een nieuwe Mammut Titan 245 SF kuilverdeler af bij een klant die vanaf dit seizoen het inkuilen zelf gaat doen. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze kuilverdeler die geschikt is voor zowel voor als achter op de trekker.