3 Nieuwe Fendt machines afgeleverd

Vandaag mochten we 3 Fendt machines afleveren. Een Fendt 210 Vario met een Fendt maaier en een Fendt Schudder. We danken de klant hartelijk voor de order en wensen hem veel werkplezier ermee!

Nieuwe JCB 542-70

Gisteren afgeleverd aan een botenstalling te Heeg Een JCB Agriculture 542-70 AGRISUPER Deze prachtige verreiker is standaard uitgerust met: 130pk 4,8ltr JCB Stage 5 motor 4 traps JCB powershift transmissie 40km/h rijsnelheid met lock up JCB Limited slip assen Automatische giekvering Automatische omkeer ventilator GEN III cabine Werkverlichting Doorlopend voorraam Luchtgeveerde stoel Command Arm joystick […]

Nieuwe Fendt 516 Profi Plus

Afgelopen maandag mochten we een Fendt 516 Profi Plus afleveren aan Loonbedrijf Van der Tol V.O.F. Werkelijk alles zit erop en eraan waaronder ook full led werklampen voor het beste zicht in het donker. We wensen Loonbedrijf Van der Tol veel werkplezier met deze prachtige trekker!

Fendt 310 afgeleverd aan Van der Velde Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag mocht Pieter van der Velde van Van der Velde Kraanverhuur zijn nieuwe Fendt 310 in ontvangst nemen. De trekker is uitgevoerd met de enige echte vario transmissie. Tevens is deze voorzien van TMS om zo tijdens het transport brandstof te besparen. Verder is de trekker voorzien van voorasvering en is op een smaller […]

onlangs afgeleverd nieuwe fendt 313 met balenwagen

onlangs leverde MartienVisser mechanisatie B.V. een Fendt 313 profiplus en een Musse balenwagen in de Fendt kleuren! Met deze unieke balenwagen kun je 28 balen in 1x meenemen en door de hekken om hoog te doen hoef je ze niet vast te binden! wij wensen meneer Venema veel succes met zijn nieuwe aanwinst!

onlangs afgeleverd nieuwe palmse trailer dieplader

onlangs leverde martien visser mechanisatie een nieuwe 16 tons palmse trailer dieplader af. wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze trailer.

onlangs afgeleverd nieuwe Fendt 313 met Kuhn pers

onlangs leverde Martien Visser Mechanisatie B.V. deze nieuwe Fendt 313 Profiplus met Kuhn I-BIO+ intelliwrap pers af. Deze compacte pers maakt balen van 1.25 meter doorsnee en wikkelt de balen meteen in het plastic. wij wensen de nieuwe gebruiker veel plezier met zijn nieuwe combinatie!

onlangs afgeleverd nieuwe Fendt Rotana 130 F xtra

onlangs mochten we een nieuwe Fendt Rotana 130 F xtra afleveren aan mts. de Jong Velingsoord. wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met hun nieuwe aanwinst!  

onlangs afgeleverd pottinger triple set + 4 elements hark

onlangs leverde Martien Visser mechanisatie B.V. een nieuwe Pottinger triple set. Met deze maaicombinatie maai je 9 meter breed. Ook leverden wij hier een nieuwe 4 elements pottinger 1252C hark af. Deze hark kun je hydraulisch verstellen tussen de 8 en 12.50 meter. wij wensen loonbedrijf M. de Vries veel succes met zijn nieuwe machine’s! […]

Aflevering nieuwe MONOSEM NG PLUS M 8-rijige mais zaaimachine

Onlangs leverden wij een nieuwe Monosem NG plus 8-rijige mais zaaimachine af aan B. Lenes. De zaaimachine kon meteen aan de slag in Vegelinsoord! wij wensen dhr. Lenes veel plezier met zijn nieuwe maiszaaier.