Aflevering JCB 403

Aan aannemers bedrijf Jansma BV Drachten Is in bedrijfskleuren  gespoten en met allerlei aanbouw machines.

Afleveren nieuwe Fendt hooibouw machines!

Volop afleveringen Fendt hooi bouw machines! Nu het gras goed aan het groeien is is de eerste snee begonnen. Diverse klanten hebben geïnvesteerd in een set Fendt maaiers of een Fendt schudder.   We wensen hun een goeie oogst en veel werkplezier van deze machines!  

Afgeleverd JCB 420S

Afgelopen voorjaar deze prachtige JCB 420S mogen leveren. Klanten hebben hem direct ingezet bij het maken van de kuilbult. Zie onderstaande film voor een impressie .

Primeur PTG luchtdrukwissel

Primeur! Een Fendt 211 S gen 3 met een PTG luchtdrukwissel systeem. Onze monteurs hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen en er een waar kunststukje van gemaakt. De bediening van het systeem kan doormiddel van Isobus gewoon via het scherm van de trekker. Een voordeel als de trekker is uitgevoerd als een FENDT ONE. […]

3 Nieuwe Fendt machines afgeleverd

Vandaag mochten we 3 Fendt machines afleveren. Een Fendt 210 Vario met een Fendt maaier en een Fendt Schudder. We danken de klant hartelijk voor de order en wensen hem veel werkplezier ermee!

Nieuwe JCB 542-70

Gisteren afgeleverd aan een botenstalling te Heeg Een JCB Agriculture 542-70 AGRISUPER Deze prachtige verreiker is standaard uitgerust met: 130pk 4,8ltr JCB Stage 5 motor 4 traps JCB powershift transmissie 40km/h rijsnelheid met lock up JCB Limited slip assen Automatische giekvering Automatische omkeer ventilator GEN III cabine Werkverlichting Doorlopend voorraam Luchtgeveerde stoel Command Arm joystick […]

Nieuwe Fendt 516 Profi Plus

Afgelopen maandag mochten we een Fendt 516 Profi Plus afleveren aan Loonbedrijf Van der Tol V.O.F. Werkelijk alles zit erop en eraan waaronder ook full led werklampen voor het beste zicht in het donker. We wensen Loonbedrijf Van der Tol veel werkplezier met deze prachtige trekker!

Fendt 310 afgeleverd aan Van der Velde Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag mocht Pieter van der Velde van Van der Velde Kraanverhuur zijn nieuwe Fendt 310 in ontvangst nemen. De trekker is uitgevoerd met de enige echte vario transmissie. Tevens is deze voorzien van TMS om zo tijdens het transport brandstof te besparen. Verder is de trekker voorzien van voorasvering en is op een smaller […]

onlangs afgeleverd nieuwe fendt 313 met balenwagen

onlangs leverde MartienVisser mechanisatie B.V. een Fendt 313 profiplus en een Musse balenwagen in de Fendt kleuren! Met deze unieke balenwagen kun je 28 balen in 1x meenemen en door de hekken om hoog te doen hoef je ze niet vast te binden! wij wensen meneer Venema veel succes met zijn nieuwe aanwinst!

onlangs afgeleverd nieuwe palmse trailer dieplader

onlangs leverde martien visser mechanisatie een nieuwe 16 tons palmse trailer dieplader af. wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze trailer.