Aflevering nieuwe JCB TM 320 S telelader

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB TM 320 S telelader af. Deze telelader is voorzien van extra grote spatborden aan de voorzijde zodat de machine minder snel smerig word. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie machine.

Aflevering nieuwe BVL V-mix Plus 24-S HDF voermengwagen

Onlangs leverden we een nieuwe BVL V-mix Plus 24-s HDF voermengwagen af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze voermengwagen.

Aflevering Fendt 516 vario

Olangs hebben we een Fendt 516 vario afgeleverd, de trekker is te pas gemaakt aan een Amazone veldspuit. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie trekker.

Aflevering Fendt 412 Vario TMS op cultuurbanden

Onlangs hebben we een Fendt 412 Vario TMS op cultuurbanden afgeleverd, wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie trekker.

Aflevering nieuwe JCB 403 minishovel

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB 403 minishovel af. De shovel is voorzien van verlichting en een euro aansluiting. Standaard rijdt de shovel maximaal 30 kmh, aangedreven door een 4 cilinder dieselmotor. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze shovel.

Aflevering nieuwe Palmse 16 tons dieplader

Onlangs leverden wij een nieuwe Palmse 16 tons dieplader af. Wij wensen de nieuwe eindgebruikers veel succes met deze dieplader.

Aflevering nieuwe Palmse PT 1000 kipwagen met duo klep

Onlangs leverden wij een nieuwe Palmse PT 1000 kipwagen af met een multifunctionele klep. De klep kan verticaal en horizontaal scharnieren. De kipwagen zal voornamelijk achter een mobiele graafmachine worden gebruikt. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze kipwagen.

Aflevering nieuwe Veneroni AT5 40 waterpomp

De waterpompen zijn dit jaar niet aan te slepen vanwege de droogte en de muizen overlast. Naast de Pennacchio pompen zijn deze week ook weer Veneroni pompen afgeleverd.

Aflevering Fendt 936 Vario rupstrekker

Onlangs mochten wij een Fendt 936 rupstrekker afleveren op Sourcy tracs. De trekker zal ingezet worden in het loonwerk. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze speciale trekker

Aflevering nieuwe Fendt Slicer 3060 FPKC en 3060 TLKC maaier combinatie

Onlangs leverden we een nieuwe Fendt Slicer 3060 FPKC en 3060 TLKC maaier combinatie af. Wij wensen de nieuwe  eigenaar veel succes met deze 6 meterse maai-kneus combinatie.