Fendt 310 afgeleverd aan Van der Velde Kraanverhuur

Afgelopen zaterdag mocht Pieter van der Velde van Van der Velde Kraanverhuur zijn nieuwe Fendt 310 in ontvangst nemen. De trekker is uitgevoerd met de enige echte vario transmissie. Tevens is deze voorzien van TMS om zo tijdens het transport brandstof te besparen. Verder is de trekker voorzien van voorasvering en is op een smaller […]

onlangs afgeleverd nieuwe fendt 313 met balenwagen

onlangs leverde MartienVisser mechanisatie B.V. een Fendt 313 profiplus en een Musse balenwagen in de Fendt kleuren! Met deze unieke balenwagen kun je 28 balen in 1x meenemen en door de hekken om hoog te doen hoef je ze niet vast te binden! wij wensen meneer Venema veel succes met zijn nieuwe aanwinst!

onlangs afgeleverd nieuwe palmse trailer dieplader

onlangs leverde martien visser mechanisatie een nieuwe 16 tons palmse trailer dieplader af. wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze trailer.

onlangs afgeleverd nieuwe Fendt 313 met Kuhn pers

onlangs leverde Martien Visser Mechanisatie B.V. deze nieuwe Fendt 313 Profiplus met Kuhn I-BIO+ intelliwrap pers af. Deze compacte pers maakt balen van 1.25 meter doorsnee en wikkelt de balen meteen in het plastic. wij wensen de nieuwe gebruiker veel plezier met zijn nieuwe combinatie!

onlangs afgeleverd nieuwe Fendt Rotana 130 F xtra

onlangs mochten we een nieuwe Fendt Rotana 130 F xtra afleveren aan mts. de Jong Velingsoord. wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met hun nieuwe aanwinst!  

onlangs afgeleverd pottinger triple set + 4 elements hark

onlangs leverde Martien Visser mechanisatie B.V. een nieuwe Pottinger triple set. Met deze maaicombinatie maai je 9 meter breed. Ook leverden wij hier een nieuwe 4 elements pottinger 1252C hark af. Deze hark kun je hydraulisch verstellen tussen de 8 en 12.50 meter. wij wensen loonbedrijf M. de Vries veel succes met zijn nieuwe machine’s! […]

Aflevering nieuwe MONOSEM NG PLUS M 8-rijige mais zaaimachine

Onlangs leverden wij een nieuwe Monosem NG plus 8-rijige mais zaaimachine af aan B. Lenes. De zaaimachine kon meteen aan de slag in Vegelinsoord! wij wensen dhr. Lenes veel plezier met zijn nieuwe maiszaaier.

aflevering gebruikte JCB 416S schovel

Onlangs leverde de Martien Visser Mechanisatie een gebruikte 16 ton JCB 416S schovel af. wij wensen de nieuwe eigenaar veel werkplezier met deze mooie shovel.

aflevering één van de laatste Lely kleine pakkenpers

Onlangs leverde Martien Visser mechanisatie één van de laatste Lely kleine pakkenpers af. De pers gaat voornamelijk aan het werk in de Friese wouden bij Agrarische dienstverlening S. Loonstra in Augustinusga. wij wensen meneer Loonstra veel werkplezier met de pers!  

aflevering nieuwe Palmsetrailer pt800 kipper

Onlangs leverden wij een rode nieuwe palmsetrailer pt800 kipper af. Deze kipper heeft een inhoud van 4.20 kuub en is leverbaar in alle kleuren! Wij wensen de nieuwe gebruiker veel plezier met deze mooie kipper.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!