Aflevering nieuwe Palmse 16 tons dieplader

Onlangs leverden wij een nieuwe Palmse 16 tons dieplader af. Wij wensen de nieuwe eindgebruikers veel succes met deze dieplader.

Aflevering nieuwe Palmse PT 1000 kipwagen met duo klep

Onlangs leverden wij een nieuwe Palmse PT 1000 kipwagen af met een multifunctionele klep. De klep kan verticaal en horizontaal scharnieren. De kipwagen zal voornamelijk achter een mobiele graafmachine worden gebruikt. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze kipwagen.

Aflevering nieuwe Veneroni AT5 40 waterpomp

De waterpompen zijn dit jaar niet aan te slepen vanwege de droogte en de muizen overlast. Naast de Pennacchio pompen zijn deze week ook weer Veneroni pompen afgeleverd.

Aflevering Fendt 936 Vario rupstrekker

Onlangs mochten wij een Fendt 936 rupstrekker afleveren op Sourcy tracs. De trekker zal ingezet worden in het loonwerk. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze speciale trekker

Aflevering nieuwe Fendt Slicer 3060 FPKC en 3060 TLKC maaier combinatie

Onlangs leverden we een nieuwe Fendt Slicer 3060 FPKC en 3060 TLKC maaier combinatie af. Wij wensen de nieuwe  eigenaar veel succes met deze 6 meterse maai-kneus combinatie.

Aflevering nieuwe JCB TM 320S telelader

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB TM 320S telelader af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie JCB.

Aflevering nieuwe Fendt 720 Vario S4 ProfiPlus

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 720 Vario S4 ProfiPlus trekker af voorzien van een Fendt Cargo voorlader. De voorlader is voorzien van een Memo en weegfunctie. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze complete trekker.

Aflevering nieuwe JCB TM 320S telelader en een BvL V-Mix Plus 27-2S voermengwagen

Onlangs leverden we een nieuwe JCB TM 320S telelader en een BvL V-Mix Plus 27-2S voermengwagen af. Tevens is er nog een Mammut SC 195H kuilhapper en een nieuwe 250 cm volumebak afgeleverd. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie machines.

Aflevering Fendt 513 Vario Profi en een Fendt Profi 2125F rondebalen pers

Onlangs mochten we een Fendt 513 Vario Profi en Fendt Profi 2125F pers afleveren aan Melkveehouderij De Vries te St. Nicolaasga. Met het mooie weer van de afgelopen tijd kon de solopers ideaal de eerste balen maken. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze combinatie.  

Aflevering nieuwe Palmse PT1000 kipwagen

Onlangs leverden we een nieuwe Palmse PT1000 kipwagen af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze kipwagen