Aflevering demo Lely Hibiscus 745 CD Vario zwadhark

Onlangs leverden wij een demo Lely Hibiscus 745 CD Vario zwadhark af. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze hark.

Aflevering nieuwe Tractorbumper Safetyweight 600 Kg aan Age Lieuwes Agrarische dienstverlening te Goingarijp

Onlangs leverden wij een nieuwe Tractorbumper Safetyweight 600 Kg af aan Loonbedrijf Age Lieuwes te Goingarijp. De tractorbumper van 600 Kg is voorzien van verlichting, een opbergbox en speciaal gespoten in de zwarte Case IH bodykleur. Martien Visser Mechanisatie wenst hem veel succes met deze mooie tractorbumper.

Aflevering nieuwe JCB TM 320 telelader

Onlangs leverden wij een nieuwe JCB TM 320 telelader af. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze mooie machine.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 280 FC frontmaaier

Onlangs leverden wij weer een nieuwe Lely Splendimo 280 FC frontmaaier af. Zo is deze eigenaar voor het seizoen 2019 weer voorzien van een nieuwe maaier. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze nieuwe maaier.

Aflevering nieuwe JCB 403 minishovel

Onlangs leverden wij weer een nieuwe JCB 403 minishovel af. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze minishovel.

Aflevering JCB TM 320 S telelader

Onlangs leverden wij een JCB TM 320 S telelader, voorzien van dubbellucht voor op de kuilbult. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie sterke machine.

Aflevering Safetyweight 1200 Kg tractorbumper

Onlangs leverden wij een Safetyweight 1200 Kg tractorbumper af. Dit gewicht is voorzien van een opbergbox. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze tractorbumper.

Aflevering JCB 516-40 compacte verreiker, bekijk het filmpje

Onlangs leverden wij een JCB 516-40 compacte verreiker af. Deze wendbare verreiker gaat ingezet worden voor de alledaagse activiteiten op een geitenhouderij zoals kuilvoer snijden en stro instrooien. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze machine.

Aflevering nieuwe Agribumper Base Line 750 Tractorbumper

Onlangs leverden wij een nieuwe Agribumper Base Line 750 tractorbumper af. Deze compacte trekkerbumper is aan de fronthef vast gemaakt, inpikken van fronttanks en andere werktuigen blijft zo mogelijk. De bumper heeft aan weerszijden gewichtsblokken die gemakkelijk te demonteren zijn. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met de trekkerbumper.

Aflevering diverse nieuwe Flingk SE 250 boxinstrooiers

Gedurende dit najaar mochten wij weer diverse nieuwe Flingk SE 250 boxinstrooiers afleveren. Deze strooiers onderscheiden zich onder andere door de grote stevige kuip en grote wielen. Deze Flingks zijn geen veredelde olievaten. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze strooiers.