Aflevering nieuwe Agribumper Base Line 750 Tractorbumper

Onlangs leverden wij een nieuwe Agribumper Base Line 750 tractorbumper af. Deze compacte trekkerbumper is aan de fronthef vast gemaakt, inpikken van fronttanks en andere werktuigen blijft zo mogelijk. De bumper heeft aan weerszijden gewichtsblokken die gemakkelijk te demonteren zijn. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met de trekkerbumper.

Aflevering diverse nieuwe Flingk SE 250 boxinstrooiers

Gedurende dit najaar mochten wij weer diverse nieuwe Flingk SE 250 boxinstrooiers afleveren. Deze strooiers onderscheiden zich onder andere door de grote stevige kuip en grote wielen. Deze Flingks zijn geen veredelde olievaten. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze strooiers.

Aflevering nieuwe Fendt 514 Vario Power S4 met Mammut SC 195 M kuilhapper

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 514 Vario Power S4 met een nieuwe Mammut SC 195 M kuilhapper af. De trekker is o.a. voorzien van voorlader met 3e en 4e functie en lucht- en hydraulische remmen.

Aflevering nieuwe Fendt 513 Vario ProfiPlus S4

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 513 Vario Profiplus S4 trekker af met bijna alle denkbare opties. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met deze zeer volledig uitgeruste Fendt.

Aflevering nieuwe Duport PTW 10800 mesttank met een nieuwe Duport Alltrack 6030 bemester

Onlangs leverden wij een nieuwe Duport PTW 10800 mesttank met een nieuwe Duport Alltrack 6030 bemester af. Deze nagelnieuwe tank is o.a. voorzien van een 8 duims zuigarm en afgiftecomputer. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze nieuwe mestcombinatie.

Aflevering 2 nieuwe Vaia NL 160S kipwagens aan Firma Van Haaster te Callantsoog

Onlangs leverden wij 2 nieuwe Vaia NL 160S kipwagens af aan Firma Van Haaster te Callantsoog. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie akkerbouw kipwagens.

Aflevering nieuwe set Lely Splendimo 320 F en Lely Splendimo 360 M

Schoon in de schuur en alvast klaar voor 2019, wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie maaicombinatie zonder kneuzers, een Lely Splendimo 320 F en een Lely Splendimo 360 M.

Aflevering zo goed als nieuwe Lely Tigo PR 60 opraapwagen / combiwagen

Onlangs leverden wij een zo goed als nieuwe Lely Tigo PR 60 opraapwagen/combiwagen af. Deze wagen is voorzien van de bekende Lely beweegbare voorwand, brede 710-45R22,5 meelopend gestuurde banden en een tast rol achter de pick-up. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze wagen.

Aflevering nieuwe Fendt 724 Vario S4 PowerPlus

Onlangs leverden wij een nieuwe Fendt 724 Vario S4 PowerPlus af. Deze trekker van 240 pk is o.a. uitgerust met fronthef en front pto. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes met deze mooie trekker.

Aflevering nieuwe Lely Splendimo 320 MC achtermaaier en een gebruikte Lely Splendimo 320 FC frontmaaier

Onlangs leverden wij een nieuwe Lely Splendimo 320 MC achtermaaier en een gebruikte Lely Splendimo 320 FC frontmaaier af, wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes.