Fendt

Tractoren van Fendt

Zoekt u comfort en optimale trekkracht? Martien Visser Mechanisatie is onder andere exclusief dealer van Fendt tractoren in Friesland. Voor onderhoud en verkoop kunt u bij ons terecht.

Dit Duitse merk staat al jaren bekend om zijn moderne en zuinige tractoren. Fendt trekkers worden bijvoorbeeld gebruikt in de fruitteelt, akkerbouw en veeteelt. Maar ook voor loonbedrijven, bosbouw of waterschap worden de compacte modellen van Fendt veel gebruikt.

 

Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Of u nu een tractor van 70 pk zoekt of meer kracht nodig heeft, Fendt heeft voor iedere klus het juiste model. Deze machines zullen u niet teleurstellen. Kom gerust langs in Joure voor een proefrit.

U bent bij ons aan het juiste adres voor Fendt tractoren, of het nu gaat om

  • verkoop;
  • verhuur/lease;
  • occasions;
  • reparatie;
  • onderhoud;
  • onderdelen.

Bekijk hier de Fendt brochures

Zie onderstaand filmpje voor een indruk van de zeer geslaagde FENDTastic demonstratie op 10 juli 2018 van Martien Visser Mechanisatie.

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw project niet stil komt te staan. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Fendt tractoren?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie

Bekijk hier de schitterende Fendt Vario 900 in actie

Bekijk hier de superieure Fendt Vario 800 in actie

Bekijk hier de perfectionistische Fendt Vario 700 in actie

Bekijk hier de betoverende Fendt Vario 500 in actie

Bekijk hier de originele Fendt Vario 300 on tour

Kwaliteit. Dat is waar Fendt voor staat. Fendt levert moderne en zuinige tractoren die functioneren onder alle omstandigheden. Met de nieuwe Vario transmissie bespaart u tot 10% op uw brandstofkosten!

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. Dit zijn innovatieve, krachtige en hoogwaardige machines. Met een aanbod van 300 machines is er altijd een voertuig die bij uw werkzaamheden past.

Lely wordt genoemd als 'the innovators in agriculture'. Met hun kunstmeststrooier en rotorkopeg hebben zij de landbouw wereldwijd weten te veranderen. Bekijk ook welke machines Lely voor uw bedrijf heeft.

Pottinger is een product waar je op kan vertrouwen. Al meer dan 135 jaar. Pottinger maakt kwaliteit en betrouwbaarheid.Bekijk direct de producten van Pottinger die Martien Visser Mechanisatie u kan leveren.

Flingk levert professionele praktijkgerichte oplossingen voor optimaal onderhoud van uw ligboxstal. Oplossingen die de kwaliteit en efficiency in uw bedrijf verhogen. Kijk snel wat Flingk instrooitechniek voor uw bedrijf kan betekenen!

Tevens zijn wij leverancier van:
Martien Visser T: +31 6 53 96 41 56 E: verkoop@martienvisser.nl
Andre Hulzinga T: +31 6 20 90 61 50 E: andre@martienvisser.nl
Johan Keulen T: +31 6 29 55 70 87 E: johan@martienvisser.nl