Flingk

Instrooitechniek van Flingk

Zoekt u de perfecte machine voor optimaal onderhoud van uw ligboxen? Martien Visser Mechanisatie levert een divers programma aan Flingk instrooimachines voor het professioneel instrooien van ligboxen.

De ligbox  is de plek waar de koe haar voer herkauwt, melk produceert en tot rust komt. Hier moet de koe zich prettig voelen. Een goed onderhouden boxdek een must. Het strooisel moet op tijd, op de juiste wijze en in voldoende mate ververst worden.
Voor zowel diepstrooiselboxen als voor boxen bedekt met matten bieden Flingk-machines professionele en praktijkgerichte oplossingen op maat.

Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Of u nu een tractor van 70 pk zoekt of meer kracht nodig heeft, Fendt heeft voor iedere klus het juiste model. Deze machines zullen u niet teleurstellen. Kom gerust langs in Joure voor een proefrit.

U bent bij ons aan het juiste adres voor Flingk instrooitechniek, of het nu gaat om:

  • verkoop;
  • verhuur/lease;
  • occasions;
  • reparatie;
  • onderhoud;
  • onderdelen.

Bekijk hier de productcatalogus van Flingk

 

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw ligboxen te allen tijde optimaal onderhouden en verzorgd worden. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Flingk instrooitechniek?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie

De Flingk instrooier in actie!
De Flingk instrooier ververst het strooisel in de ligboxen professioneel en efficiënt.

Flingk-instrooier-1  Flingk-instrooier-2  Flingk-instrooier-3


Bekijk de Flingk vlakker in actie

De Flingk vlakker verdeelt de gescheiden koemest efficiënt en op perfect gelijkmatige wijze.

 Flingk-vlakker-1  Flingk-vlakker-2

 Flingk SE 250 boxinstrooier

Deze handige bedrijfshulp kenmerkt zich door de stevige kuip van 220 liter, de grote wielen in combinatie met het derde wiel wat zorgt voor stabiliteit en geringe rolweerstand tijdens het manoeuvreren en het traploos instelbare doseerbandje wat zorgt voor een uitstekende zaagseldekking.

Flingk SE 250 zaagselstrooier 3e wiel-6Flingk SE 250 zaagselstrooier 3e wiel-1Flingk SE 250 zaagselstrooier 3e wiel-5

 

 

Kwaliteit. Dat is waar Fendt voor staat. Fendt levert moderne en zuinige tractoren die functioneren onder alle omstandigheden. Met de nieuwe Vario transmissie bespaart u tot 10% op uw brandstofkosten!

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. Dit zijn innovatieve, krachtige en hoogwaardige machines. Met een aanbod van 300 machines is er altijd een voertuig die bij uw werkzaamheden past.

Lely wordt genoemd als 'the innovators in agriculture'. Met hun kunstmeststrooier en rotorkopeg hebben zij de landbouw wereldwijd weten te veranderen. Bekijk ook welke machines Lely voor uw bedrijf heeft.

Pottinger is een product waar je op kan vertrouwen. Al meer dan 135 jaar. Pottinger maakt kwaliteit en betrouwbaarheid.Bekijk direct de producten van Pottinger die Martien Visser Mechanisatie u kan leveren.

Flingk levert professionele praktijkgerichte oplossingen voor optimaal onderhoud van uw ligboxstal. Oplossingen die de kwaliteit en efficiency in uw bedrijf verhogen. Kijk snel wat Flingk instrooitechniek voor uw bedrijf kan betekenen!

Tevens zijn wij leverancier van:
Martien Visser T: +31 6 53 96 41 56 E: verkoop@martienvisser.nl
Andre Hulzinga T: +31 6 20 90 61 50 E: andre@martienvisser.nl
Johan Keulen T: +31 6 29 55 70 87 E: johan@martienvisser.nl