Lely

Landbouwwerktuigen van Lely

Sinds april 2018 is de productie van Lely hooibouwmachines in Maassluis gestaakt. De productie van persen en opraapwagens is wel gewoon doorgegaan en hebben nu de Fendt kleur meegekregen. De Lely Welger persen heten nu Fendt Rotana en de Lely Tigo opraapwagens zijn nu als Fendt Tigo verkrijgbaar. Martien Visser Mechanisatie was exclusief dealer van Lely voor de regio Friesland. Zo hebben we honderden maaiers, harken en schudders verkocht sinds 1997.

Afbeeldingsresultaat voor lely historie

Ook al worden de Lely hooibouwmachines (mogelijk tijdelijk) niet meer geproduceerd, Martien Visser Mechanisatie BV heeft alle kennis, documentatie en onderdelen in huis. Wij blijven het merk een warm hart toedragen en ook voor gebruikte Lely machines bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor onderdelen van uw Welger pers of Mengele opraapwagen kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over Lely machines, contacteer ons of bekijk de brochures.

Bekijk hier de Lely brochures

Wilt u meer informatie over Lely?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie

Kwaliteit. Dat is waar Fendt voor staat. Fendt levert moderne en zuinige tractoren die functioneren onder alle omstandigheden. Met de nieuwe Vario transmissie bespaart u tot 10% op uw brandstofkosten!

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. Dit zijn innovatieve, krachtige en hoogwaardige machines. Met een aanbod van 300 machines is er altijd een voertuig die bij uw werkzaamheden past.

Lely wordt genoemd als 'the innovators in agriculture'. Met hun kunstmeststrooier en rotorkopeg hebben zij de landbouw wereldwijd weten te veranderen. Bekijk ook welke machines Lely voor uw bedrijf heeft.

Pottinger is een product waar je op kan vertrouwen. Al meer dan 135 jaar. Pottinger maakt kwaliteit en betrouwbaarheid.Bekijk direct de producten van Pottinger die Martien Visser Mechanisatie u kan leveren.

Flingk levert professionele praktijkgerichte oplossingen voor optimaal onderhoud van uw ligboxstal. Oplossingen die de kwaliteit en efficiency in uw bedrijf verhogen. Kijk snel wat Flingk instrooitechniek voor uw bedrijf kan betekenen!

Tevens zijn wij leverancier van:
Martien Visser T: +31 6 53 96 41 56 E: verkoop@martienvisser.nl
Andre Hulzinga T: +31 6 20 90 61 50 E: andre@martienvisser.nl
Johan Keulen T: +31 6 29 55 70 87 E: johan@martienvisser.nl