Lely

Landbouwwerktuigen van Lely

Zoekt u een betrouwbare landbouwmachine? Lely is al jaren toonaangevend binnen de agrarische sector. Dit Nederlandse bedrijf is door innovatie en ontwikkeling groot geworden.

Martien Visser Mechanisatie is exclusief dealer van Lely voor de regio Friesland. Zo hebben we onder andere hooibouwmachines, maaiers, harken en schudders . Kom gerust langs, we geven u graag een demonstratie!

Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Martien Visser werkt uitsluitend met A-merken, vandaar onze keuze voor Lely. We leveren deze nieuwe machines voor land- & tuinbouwbedrijven, loonbedrijven, overheidsinstellingen, Staatsbosbeheer en natuurorganisaties in Friesland.

Zoekt u een gebruikt Lely landbouwwerktuig? Ook dan bent bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor

  • verkoop;
  • verhuur/lease;
  • occasions;
  • reparatie;
  • onderhoud;
  • onderdelen.

Bekijk hier de Lely brochures

Tweede jaar garantie

Profiteer optimaal van uw Lely machine met een tweede jaar garantie voor de Splendimo maaier, Lotus schudder en Hibiscus hark.

In de periode dat ruwvoer wordt gewonnen speelt tijd een belangrijke rol. Met name het weer en de veranderende weersvoorspellingen dwingen ons er vaak toe om in een korte tijd een berg werk te verzetten. In deze korte periode draaien machines vaak veel uren en hoewel de kwaliteit van Lely producten aan hoge kwaliteitseisen voldoet, schuilen problemen vaak in een klein hoekje.

Lely biedt daarom een tweede jaar garantie op alle maaiers, schudders en harken aan. Het stelt de gebruiker in staat om zijn machine de eerste twee jaren zonder zorgen te gebruiken. Iets wat de bedrijfszekerheid zeker ten goede komt. Hierdoor kan de klant optimaal gebruik maken van de machine.

Voor dit extra jaar garantie zijn de Lely dealers door middel van een specifieke training gecertificeerd. De Lely dealer zorgt allereerst voor een goede aflevering en in bedrijfstelling van de machine. Binnen het jaar na aflevering zal de maaier, schudder of hark bij de dealer op een aantal  belangrijke onderdelen worden nagekeken. Goed onderhoud verhoogt namelijk de levensduur. Na het volbrengen van deze check zal een extra jaar garantie toegekend worden. De garantie is niet van toepassing op slijtdelen.

Laat binnen het jaar van aankoop uw Lely machine controleren door een gecertificeerde Lely dealer en profiteer van één extra jaar garantie

Vraag uw Lely dealer naar de voorwaarden van de 2e jaar garantie. 

Lely original slijtdelen voor hooibouwmachines

Met de slijtdelen voor maaier, schudder en hark behaalt u de beste resultaten met uw Lely machine door:

  • een langere levensduur
  • het benutten van de maximale capaciteit van de machine
  • de beste kwaliteit ruwvoer
  • de hoogste voerefficiëntie

Lees meer over de voordelen in de brochure over Lely Original slijtdelen voor de hooibouwmachines.

Nieuw van Lely: de continu balenpers

Lely lanceert een revolutionair systeem, de Lely Welger CB Concept, voor continu balen persen. De Lely continue balenpers hoeft niet te stoppen of te vertragen bij het balen persen van gewassen. De huidige machine is een concept, de machine wordt de komende jaren uitgebreid getest en geoptimaliseerd. Snel daarna zal de continu balenpers beschikbaar komen op de markt.

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw project niet stil komt te staan. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Lely?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie

Kwaliteit. Dat is waar Fendt voor staat. Fendt levert moderne en zuinige tractoren die functioneren onder alle omstandigheden. Met de nieuwe Vario transmissie bespaart u tot 10% op uw brandstofkosten!

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. Dit zijn innovatieve, krachtige en hoogwaardige machines. Met een aanbod van 300 machines is er altijd een voertuig die bij uw werkzaamheden past.

Lely wordt genoemd als 'the innovators in agriculture'. Met hun kunstmeststrooier en rotorkopeg hebben zij de landbouw wereldwijd weten te veranderen. Bekijk ook welke machines Lely voor uw bedrijf heeft.

Pottinger is een product waar je op kan vertrouwen. Al meer dan 135 jaar. Pottinger maakt kwaliteit en betrouwbaarheid.Bekijk direct de producten van Pottinger die Martien Visser Mechanisatie u kan leveren.

Flingk levert professionele praktijkgerichte oplossingen voor optimaal onderhoud van uw ligboxstal. Oplossingen die de kwaliteit en efficiency in uw bedrijf verhogen. Kijk snel wat Flingk instrooitechniek voor uw bedrijf kan betekenen!

Tevens zijn wij leverancier van:
Martien Visser T: +31 6 53 96 41 56 E: verkoop@martienvisser.nl
Andre Hulzinga T: +31 6 20 90 61 50 E: andre@martienvisser.nl
Johan Keulen T: +31 6 29 55 70 87 E: johan@martienvisser.nl