Pottinger

Opraapwagen van Pöttinger

Zoekt u een opraapwagen, bijvoorbeeld voor stalvoeren of inkuilen? Martien Visser Mechanisatie is de Friese dealer van Pöttinger. Deze Oostenrijkse fabrikant staat bekend om zijn hoogwaardige opraapwagens, zowel klein als groot. Om die reden kiest Martien Visser voor dit merk.

Pöttinger levert verschillende modellen moderne en zuinige opraapwagens. Zo hebben we bijvoorbeeld de Europrofi 4500 D met dwarsband en 3e verdeelwals of de ‘’lichtgewicht’’ opraapwagen Faro. Voor ieder doel is er wel een geschikt model beschikbaar. We geven u graag een demonstratie!

Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Zoekt u een gebruikte opraper van Pöttinger? Ook dan bent bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor:

  • verkoop;
  • verhuur/lease;
  • occasions;
  • reparatie;
  • onderhoud;
  • onderdelen.

Bekijk hier de Pöttinger brochures

 

De Fendt 936 met Pöttinger JUMBO Combi Line

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw project niet stil komt te staan. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Pöttinger opraapwagens?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie<

Kwaliteit. Dat is waar Fendt voor staat. Fendt levert moderne en zuinige tractoren die functioneren onder alle omstandigheden. Met de nieuwe Vario transmissie bespaart u tot 10% op uw brandstofkosten!

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. Dit zijn innovatieve, krachtige en hoogwaardige machines. Met een aanbod van 300 machines is er altijd een voertuig die bij uw werkzaamheden past.

Lely wordt genoemd als 'the innovators in agriculture'. Met hun kunstmeststrooier en rotorkopeg hebben zij de landbouw wereldwijd weten te veranderen. Bekijk ook welke machines Lely voor uw bedrijf heeft.

Pottinger is een product waar je op kan vertrouwen. Al meer dan 135 jaar. Pottinger maakt kwaliteit en betrouwbaarheid.Bekijk direct de producten van Pottinger die Martien Visser Mechanisatie u kan leveren.

Flingk levert professionele praktijkgerichte oplossingen voor optimaal onderhoud van uw ligboxstal. Oplossingen die de kwaliteit en efficiency in uw bedrijf verhogen. Kijk snel wat Flingk instrooitechniek voor uw bedrijf kan betekenen!

Tevens zijn wij leverancier van:
Martien Visser T: +31 6 53 96 41 56 E: verkoop@martienvisser.nl
Andre Hulzinga T: +31 6 20 90 61 50 E: andre@martienvisser.nl
Johan Keulen T: +31 6 29 55 70 87 E: johan@martienvisser.nl